Diverse

Atelier Prelucrari Mecanice prin Aschiere in Bucuresti

Aveti de realizat un proiect de strunjire sau frezare? Doriti sa va externalizati o parte din servicii? Cu ajutorul unui atelier de prelucrari mecanice prin aschiere se pot realiza toate aceste lucruri.

Exista o multime de companii care distribuie in toata Romania: mase plastice, realizeaza prelucrari mecanice prin aschiere ( vezi: https://prelucrarimecanicebucuresti.blogspot.com ) si confectii metalice ( vezi: ).

In cadrul unui atelier de prelucrari mecanice si confectii metalice se realizeaza operatiuni de strunjire, frezare, gaurire, rectificare respectiv indoire de tabla cu presa hidraulica, sudura si debitare.

Materialele manipulate includ aliaje, metale acoperite, otel inoxidabil, otel, otel galvanizat, cupru, bronz, titan, aluminiu, alama, ceramica, placi de circuite, lemn, mase plastice: poliamida, POM, PET, polietilena, polipropilena, PVC, PTFE, PEEK, PC si PET G .

Sunt fabricate produse precum suruburi, carcase, ansambluri multiple, placi, circuite imprimate, arbori, distantiere, stifturi, supape, saibe si suduri. Serviciile pot include : gravarea cu laser, rectificarea designului, managementul proiectului etc..

Pe toata perioada colaborarii cu un astfel de atelier … luati in vedere faptul ca … cel mai potrivit pentru dumneavoastra este cel care iti ofera consultanta si expertiza in proiectele sau in alegerile pe care doresti sa le realizezi.

In cazul in care sunteti interesat de o colaborare, de informatii despre produsele si serviciile unui atelier de prelucrari mecanice, accesati va rog prelucrarimecanicebucuresti.blogspot.com pentru mai multe detalii.