Diverse

Inchirierea Unei Masini in Timisoara de la o Companie Locala

Timisoara este un oras care s-a dezvoltat deosebit de mult in ultimii 5 ani in acest sector. Indiferent de marca, fie ca este vorba despre o masina cu consum redus, un minivan, SUV-uri, microbuze sau chiar si autocare, parcurile auto ale companiilor rent a car din Timisoara corespund oricaror standarde si cerinte in domeniu.

rent-a-car-timisoara

Sunt foarte multe companii locale unele cu parcuri auto care insumeaza chiar si 100 de masini insa in acelas timp in Timisoara gasiti companii rent a car care activeaza la nivel national sau chiar si la nivel international. Depinde doar de dumneavoastra si de necesitatile dumneavoastra pe care o veti alege.

Novum Rent a Car Timisoara este una dintre companiile locale de inchirieri auto in Timisoara, in parcul lor auto gasiti autovehicule ca: Dacia Logan, Skoda Octavia Tour Facelift, Skoda Octavia Tour, Skoda Superb, Opel Vivaro 2012, Renault Traffic 2014, Iveco Otoyol, Mercedes-Benz Sprinter 2014 VIP, Opel Vivaro 2015 , Ford Custom 2016 si multe altele.

In cazul in care as fi in locul dumneavoastra, eu as alege o companie locala, motivele sunt mai multe insa cel mai important dintre acestea este acela ca sustineti economia locala. In cazul in care nicio companie locala nu se ridica asteptarilor dumneavoastra, sau pur si simplu nu dat 2 bani pe economia locala…alegeti o companiei nationala sau intrnationala, oferta este destul de bogata.

Mai multe detalii aici: https://www.rentacartimisoara.info