Turism

Vizitarea orașului Innsbruck, Austria

Innsbruck este cunoscut pe plan internațional pentru sporturile de iarnă, a gazduit Jocurile Olimpice de Iarnă din anul 1964 și 1976. Innsbruck este situat într-o depresiune inconjurata de muntii Alpi si este, de asemenea, aproape de Pasul Brenner, o trecatoare care leagă Italia cu Austria prin cel mai ușor traseu prin Alpii.

Alegeti serviciul: Transport persoane Bacau Innsbruck, compania Novum Travel realizeaza transport persoane in cele mai importante orase din Austria.

Innsbruck are o istorie impresionanta. Această istorie este evidentă chiar în arhitectura acestuia, începând cu impresionantul Castel Schloss Ambras, Palatul Imperial, Catedrala Barocă Sf. Iacob, împreună cu multe alte biserici, clădiri civile și un arc de triumf care a fost ridicat înca din anul 1765.

In cazul in care sunteti din Bralad si doriti sa ajungetila Innsbruck, alegeti serviciul: Transport Persoane Barlad Innsbruck

Schiatul este evident o atracție tueistica majoră in Innsbruck, insa si orașul vechi este o atracție in sine. Străzile pietonale Maria Theresa și Herzog Friedrich oferă o plăcere nesfârșită pasionatilor seriosi de cumparaturi, iar restaurantele și cafenelele sunt de primă clasă. Turismul este industria principală in Innsbruck, după cum veți observa, mentalitatea celor de acolo este de a satisface turiștii.

Trasport Persoane Husi Klagenfurt – Innbruck – Husi, Novum Travel va invita sa ii vizualizati serviciile de transport international de persoane, poate va intereseaza!