Aveti de realizat un proiect de strunjire sau frezare? Doriti sa va externalizati o parte din servicii? Cu ajutorul companiei Tehroind Echipamente se pot realiza toate aceste lucruri.

De aproximativ opt ani, Tehroind Echipamente, distribuie in toata Romania: mase plastice, realizeaza prelucrari mecanice prin aschiere ( vezi: http://tehroind.ro/servicii/prelucrari-mecanice/ ) si confectii metalice ( vezi: http://tehroind.ro/servicii/confectii-metalice/).

In cadrul atelierului propriu, de prelucrari mecanice si confectii metalice din Bucuresti, se realizeaza operatiuni de strunjire, frezare, gaurire, rectificare respectiv indoire de tabla cu presa hidraulica, sudura si debitare.

 

Distributia de mase plsatice se realizeaza in toata Romania, Tehroind Echipamente SRL distribuie: poliamida, POM, PET, polietilena, polipropilena, PVC, PTFE, PEEK, PC si PET G sub forma de bare, tuburi, placi si folii si alte produse conexe, pentru mai mute detalii accesati sectiunea produse a site-ului oficial: http://tehroind.ro/produse/ .

Pe toata perioada colaborarii cu Tehroind Echipamente, compania iti ofera si consultanta si expertiza in proiectele sau in alegerile pe care doresti sa le realizezi.

In cazul in care sunteti interesat de o colaborare, de informatii despre produsele si serviciile Tehroind Echipamente, accesati-le pagina web pentru mai multe detalii.